Talentum on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin. Juha Blomster hoitaa Talentumin toimitusjohtajan tehtäviä kunnes siirtyy syksyn kuluessa A-lehtiin.

”Olen ollut Talentumissa lähes viisi vuotta. Keskittymällä ydinliiketoimintaan, kustantamiseen, yhtiö on laman jälkeen päässyt kasvu-uralle ja kannattavuus on parantumaan päin. Yhtiössä on osaava henkilökunta, vahvat brändit ja hyvä henki. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani tehdä töitä talentumilaisten kanssa ja menneet vuodet ovat olleet opettavaisia ja mielenkiintoisia. Nyt on sopiva taitekohta siirtyä rauhallisin mielin uudenlaisiin haasteisiin”, sanoo toimitusjohtaja Juha Blomster.

A-lehdet Oy:n tytäryhtiöiden toimitusjohtajat tulevat raportoimaan Blomsterille.

A-lehtien toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen otti vetovastuun yhtiöstä vuoden 2006 alussa, mutta katsoo, että nyt on oikea hetki hänen jäädä pois operatiivisesta johdosta. Lyytikäinen siirtyy A-lehtien hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi ja pitkäaikainen puheenjohtaja Jukka Virta hallituksen jäseneksi.

”A-lehdet-konserni on nyt hyvässä taloudellisessa kunnossa. Haluamme nimityksellä vahvistaa A-lehtien asemaa ja tuoda uutta näkemystä kustannusbisnekseen, jotta pystymme vastaamaan media-alan muutoksiin parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo Olli-Pekka Lyytikäinen.