”URHOtv tuotti laadukkaan lähetyksen kaikista Veikkausliigan otteluista
kauden 2010 ja alkukauden 2011 aikana. Kaikki ottelut olivat tarjolla
kuluttajille reilu vuosi sitten lanseerattujen URHOtv Playn sekä Sonera
URHOtv Totalin kautta. Valitettavasti Veikkausliiga-otteluiden kysyntä
jäi selvästi sille asetetuista tavoitteista eikä kehitys ole ollut niin
nopeaa, että kaikkien otteluiden tarjoaminen olisi ollut enää
kannattavaa. Tästä syystä jouduimme tekemään päätöksen”, kertoo
sisältöjohtaja Markku Korhonen URHOtv:stä.

URHOtv esittää maksukanavallaan keskimäärin kaksi Veikkausliiga-ottelua viikossa. Nämä ottelut esitetään myös URHOtv Play -internetpalvelussa sekä Sonera URHOtv Total -palvelussa. Lisäksi Canal+ esittää yhden viikoittaisen TV-ottelun.

”URHOtv Play ja Sonera URHOtv Total, sekä kaikkien otteluiden tuottamismalli ovat osoittautuneet toimiviksi ja halutuiksi ratkaisuiksi jääkiekon SM-liigan osalta. Näihin palveluihin ei tehdä muutoksia, paitsi että pyrimme luonnollisesti kehittämään tuotetta vielä toimivammaksi”, Korhonen jatkaa.

Tehty päätös ei vaikuta URHOtv:n maksukanavalla esitettävien Veikkausliigan otteluiden määrään tai tuotantoihin. Vaikutuksia ei myöskään ole URHOtv:n muihin ohjelmasisältöihin URHOtv:n eri jakelukanavissa.

”URHOtv:llä on vahva ohjelmasisältö niin maksu-TV:ssä, internetissä kuin iptv:ssäkin. Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet Suomen markkinoilla täysin uusia palvelukokonaisuuksia ja aiomme pitää tarjontamme tulevaisuudessakin vahvana. Aiomme varmasti hakea kuluttajille sopivia tuotteita jatkossakin, myös Veikkausliigan osalta. Valitettavasti nykyinen toimintamalli ei vain Veikkausliigan suhteen toiminut”, Korhonen sanoo.