Sivuston kautta tavoitettiin 9.5.–30.5.2011 runsaat 48 000 eri kävijää. Suosittujen blogien ansiosta Trendi.fi:n kävijäuskollisuus on huipputasolla. Käyntimäärät ovat kuusinkertaistuneet, mikä tarkoittaa keskimäärin 143 000 kävijää viikossa.

”Halusimme uusien blogiemme palvelevan kävijöitä samaan tapaan kuin lehden eri kirjoittajien jutut lukijoita – antamalla elämään ihanaa koreutta, käytännön vinkkejä ja ajattelun aihetta. Valitsimme bloggarit huolellisesti. He kaikki edustavat bloggarikentän parhaimmistoa Suomessa, Trendin päätoimittaja Annaleena Jalava kertoo.

Yksi kuudesta Trendin sivuille muuttaneista bloggareista on menestynyt suomalaismalli Julia Välimäki. Jo seitsemättä vuotta kansainvälistä mallin uraa luova Välimäki on ansainnut elantonsa mallintöillä 16-vuotiaasta asti, ja hän on poseerannut niin Voguessa kuin Marie Clairessakin. Välimäen Perfectly Good Stories -blogi tutustuttaa saitin ystävät muodin suurkaupunkeihin aina Tokiosta Lontooseen ja Singaporesta New Yorkiin. Mallin matkapäiväkirja vie lukijat sisään houkutteleviin putiikkeihin ja ravintoloihin, kurkistaa muotikulisseihin making of -videoilla sekä tarjoaa ajankohtaisen silmäyksen myös kekseliääseen katumuotiin.