”Halusimme siirtää Suomen puhutuimman urheilumedian myös puhelimeen ja sitä kautta kulkemaan aina faniemme mukana. Nyt lanseerattu iPhone-sovellus on vastaus lehden tilaajien ja Urheilulehti.fi-palvelua seuraavien lukijoiden toiveeseen lukea Urheilulehden suorapuheisia ja kantaa ottavia artikkeleita sekä U-Studion videoita milloin ja missä vain”, Urheilulehden päätoimittaja Jukka Rönkä hehkuttaa.

”Kaikki tutkimukset viittaavat siihen, että matkapuhelimen merkitys sisältökanavana kasvaa tulevina vuosina merkittävästi, ja A-lehdet Oy:n eri julkaisut ovat mukana tässä kehityksessä”, A-lehtien digitaalisten palveluiden johtaja Timo Julkunen täydentää.

Urheilulehden iPhone-sovellus toimii kaikissa iPhonen versiossa IOS 4.2:sta alkaen. Sovelluksen voi ladata Apple Storesta, ja sen hinta on 0,79 euroa.