Rakennusteollisuus RT, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL sekä Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Rakennuslehden tilaamisesta 25 000 jäsenelleen seuraaviksi kahdeksaksi vuodeksi. Rakennuslehteä kustantaa Suomen Rakennuslehti Oy, jonka osakkaita liitot ovat. Yhtiön pääomistaja on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja Sanoma Magazines Finland 60 prosentin omistusosuudellaan.
 
Rakennuslehti on rakennusalan viikoittain ilmestyvä ammatti- ja uutislehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1966. Rakennusinsinöörit- ja arkkitehdit RIA ry palkitsi lehden pitkäaikaisesta ja hyvästä yhteistyöstä 60-vuotisjuhlassaan 19. toukokuuta.
 
”Pyrimme tekemään toimituksellisesti korkeatasoista ja monipuolista lehteä, joka tarjoaa työmaiden johtotehtävissä, tuoteteollisuudessa, suunnittelussa ja yritysten johdossa toimiville parhaan ajankohtaisen tiedon ja taustat rakennusalan kehityksestä. Allekirjoittamamme jatkosopimus ja saamamme hieno tunnustus kertovat, että olemme tässä onnistuneet ja antavat meille entistäkin enemmän intoa lehden jatkuvaan kehittämiseen”, päätoimittaja Veijo Käyhty sanoo.
 
Rakennuslehti on saanut nauttia myös rakennusalan hyvästä suhdannekehityksestä. Tammi–maaliskuun mediamainontaa mittaavien TNS Media Intellligencen tilastojen mukaan lehti on noussut Suomen yhdeksänneksi suurimmaksi aikakauslehdeksi mainonnan arvolla mitattuna ja ohittanut ilmoitusmyynnillään muun muassa Tekniikan Maailman. Alkuvuonna mainonta Rakennuslehdessä kasvoi 26 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.