Suomalaisia lifestyle-blogeja on listattu jo yli kaksituhatta, mutta sekä blogeilta että niiden kirjoittajilta on puuttunut oma verkosto. Divaani-lehti ja sitä julkaiseva Bonnier Publications tahtoo helpottaa hyvien blogien löytämistä ja nostaa sisustusbloggaajien profiilia. Divaaniblogit löytyvät osoitteesta http://www.divaaniblogit.fi/

”Haluamme rakentaa oman alustan sisustukseen intohimoisesti suhtautuville bloggaajille Divaani-brändin alla. Tähän mennessähän huomiota ovat saaneet enimmäkseen muotiblogit, vaikka sisustajatkin ovat jo netissä. Divaani-lehti on suunnattu kyltymättömille sisustajille, joilla on oma, persoonallinen maku. Sellaisia sisustajia on Suomessa paljon, ja heille tämä uusi bloggaajayhteisö tarjoaa paikan keskustella ja inspiroitua yhdessä”, kertoo Bonnier Publicationsin toimitusjohtaja Marjaana Toiminen.

Mukana Divaaniblogit-yhteisössä on yksitoista suosittua blogia: Avaruusasema, Adalmina’s Secret, Cosy home, Kesällä kerran, Kettukarkki, Kotilo, Lounatuulia, Pics, dots and Stripes, Sisustuskärpänen, Vihreä talo ja Villi piha. Yhteensä niillä on noin 20 000 viikottaista lukijaa.

Kolmevuotias Divaani on Suomen eniten irtonumeroita myyvä sisustuslehti, jolla on 91 000 sisustamisesta innostunutta lukijaa (KMT 2010). Divaani on kasvattanut lukijamääräänsä noin 20 prosentilla joka vuosi.

 

Lanseerausta Facebookissa

Uusi palvelun lanseeraukseen liittyvä Juhannuskalenteri / Divaaniblogit.fi -sivusto on Facebookissa. Divaanin blogit tarjoilevat sivusta tykkääjille parhaat kesäpalansa 1.-24.6.. Kerran päivässä sivulla jaetaan sisustukseen, puutarhanhoitoon tai ruoanlaittoon liittyvä tee-se-itse-vinkki.
Kaikkien sivusta tykkääjien kesken arvotaan perjantaisin 3.6., 10.6., 17.6. ja 24.6. Divaanin vuosikerta sekä tuotepalkintoja.