Presidenttinä toimii Iso-Britanniaa edustava Roger Holland Jicregistä. Suomesta tässä eurooppalaisessa mediatutkimusorganisaatiossa ovat mukana Finnpanel Oy:n lisäksi Levikintarkastus Oy, Taloustutkimus Oy sekä TNS Gallup Oy.
 
”EMRO on yhteisö, jossa Euroopan eri medioiden asiantuntevimmat valuuttatutkimusten osaajat esittelevät ajankohtaisia kehitysideoita sekä ratkaisuja mediatutkimusten haasteisiin. Siksi EMRO on tärkeä foorumi myös meille suomalaisille mediatutkijoille”, sanoo Lena Sandell Finnpanel Oy:stä.

Tällä viikolla pidetyn EMROn kongressin esityksissä olivat keskeisiä yksittäisen median kokonaistavoittavuuteen liittyvät ratkaisut. Suomessakin ollaan hyvin mukana tässä kehityksessä eri tutkimuksista saatavien tietojen yhdistämismallien testaamisessa ja toteuttamisessa. Toinen tärkeä asia oli, miten niissä maissa, joissa mediavaluutta kerätään netissä, varmistetaan, että tieto edustaa luotettavasti koko kohderyhmää.