Kesä on niin radion kuin matkailun kulta-aikaa. Finnair yhdistää nämä kaksi rakentamalla kesäksi oman radiokanavan nimeltä KesäFM.
 
Lähtökohtaisesti radiokanava on kehitetty tuomaan kuluttajille kesäksi relevanttia ja antoisaa musiikillista sisältöä, mutta myös viestimään puhutun sisällön kautta matkakohteista sekä matkustamiseen liittyvistä tarjouksista ja eduista liittyen Finnairin kesäkampanjaan.

Kanavaa voi kuunnella kesäkuun alusta elokuun lämpimiin öihin saakka paitsi verkossa ja mobiililaitteilla, myös pääkaupunkiseudun FM-taajuudella 102,4 MHz.
 
Kanavan musiikkisisältöön pääsee tutustumaan verkossa jo nyt ja kanava aloittaa radiolähetykset FM-taajuudella ke 1.6. Kuuluvuusalueen paikkakuntiin kuuluvat Helsingin lisäksi Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula ja Nurmijärvi.