Ylen Brysselin toiseksi kirjeenvaihtajaksi on nimitetty tuottaja Dan Ekholm.  Hän palvelee ensisijaisesti ruotsinkielistä uutistoimitusta, mutta tekee tarvittaessa juttuja myös suomeksi. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa uutispäällikkönä ja politiikan toimittajana Ylen ruotsinkielisissä toimituksissa sekä kirjeenvaihtajana Tukholmassa. Lisäksi hän on ollut lehdistöneuvoksena Suomen Tukholman suurlähetystössä.
Ekholm aloittaa kaksivuotisessa tehtävässään 1.9.2011. Brysselin kirjeenvaihtajapisteen esimiehenä jatkaa Susanna Turunen.

Ylen Washingtonin toiseksi kirjeenvaihtajaksi on nimitetty ulkomaantoimittaja Mette Nordström. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa ulkomaan toimituksen päällikkönä, tuottajana ja uutispäällikkönä Ylen Ruotsinkielisissä toimituksissa.  Nordström aloittaa kaksivuotisessa tehtävässään 1.8.2011. Hän palvelee ensisijaisesti ruotsinkielistä uutistoimitusta, mutta tekee tarvittaessa juttuja myös suomeksi. Washingtonin kirjeenvaihtajapisteen esimiehenä jatkaa Paula Vilen.