TBWA\Helsinki-ryhmän Planning Directoriksi on nimitetty palkittu digitaalisen mainonnan tekijä Juha Pelkonen. Viimeksi Tribal DDB Helsingin vetäjänä toiminut Pelkonen aloitti työt huhtikuun lopulla.

“Digimarkkinointi ja muun muassa sosiaalisen median hyödyntäminen ovat arkipäiväistyneet suomalaisissakin yrityksissä: enää ei useinkaan pohdita, pitäisikö esimerkiksi sosiaalisessa mediassa olla läsnä, vaan että miten siellä ollaan mukana. Meillä on paitsi maan parhaat uudenaikaisen markkinoinnin tekijät, myös ymmärrys, miten sosiaalinen media linkittyy myyntiin ja asiakaskokemukseen”, iloitsee TBWA\Helsingin toimitusjohtaja ja TBWA\Europen innovaatiojohtaja Petteri Kilpinen.

Laaja-alaista digikokemusta Suomesta ja maailmalta

Juha Pelkonen, 37 vuotta, on viimeiset kolme vuotta toiminut Tribal DDB Helsingin vetäjänä, mitä ennen hän työskenteli Clemenger BBDO:lla Australiassa. TBWA\Helsingissä hän vastaa ryhmän planning-työn kehittämisestä, mutta on myös kiinteästi mukana asiakastyössä. Toisena ryhmän Planning Directorina jatkaa Sami Salmenkivi.