Nokian Uutisten päätoimittaja vaihtuu syksyllä. Tyrvään Sanomien päätoimittaja Minna Ala-Heikkilä ottaa vastuulleen lokakuun alussa myös Nokian Uutisten päätoimittajan tehtävät.  Lehden nykyinen päätoimittaja Martti Jaatinen siirtyy 1.10. Tampereen Komediateatterin viestintään.

Nokian Uutiset on Ala-Heikkilälle entuudestaan tuttu lehti. Hän on työskennellyt Nokian Uutisissa 90-luvun alkupuolelta saakka toimittajana ja uutistuottajana vuoteen 2008 saakka, jolloin hän siirtyi Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi. Koulutukseltaan päätoimittaja Ala-Heikkilä on sosionomi Tampereen yliopiston toimittajatutkinnosta.

”Nokia on minulle tuttu ja läheinen, ja siksi paluu Nokian Uutisiin on motivoiva tehtävä. Kiinnostava lehti koostuu kunnon uutisista ja hyvistä lukujutuista. Lukijoiden hyvä palvelu edellyttää toimitukselta uutisnälkää sekä työteliästä, kunnianhimoista tekemisen tapaa. Haluan viedä Nokian Uutiset entistäkin läheisempään yhteyteen lukijoidensa kanssa.”

Martti Jaatinen on työskennellyt Nokian Uutisissa vuodesta 1975 toimittajana ja lehden päätoimittajana vuodesta 1982 alkaen.  Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä Jaatinen sanoo viihtyneensä hyvin paikallisessa uutisvirrassa.

”Kolme vuosikymmentä päätoimittajana on kuitenkin pitkä työura. Nyt on sopiva hetki antaa ohjakset nuorempiin käsiin”, Jaatinen sanoo.

Molempia lehtiä kustantavassa Suomen Paikallissanomat Oy:ssä kahden lehden jaettu päätoimittajuus on käytössä oleva toimintatapa usealla paikkakunnalla. Nokian Uutiset ilmestyy kolme kertaa ja Tyrvään Sanomat kaksi kertaa viikossa.

Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö, joka kustantaa 17:ää tilattavaa paikallislehteä ja kolmea kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.