Mediatekniikan insinööri Päivi Karjalainen on nimitetty Mediaporras Oy:n luovaksi johtajaksi 1.4. alkaen. Mediaporras Oy on Tampereella toimiva, sähköiseen markkinointiin erikoistunut digitoimisto, joka on perustettu 2004.
 
Päivi Karjalainen siirtyi Mediaportaaseen Mainoskenttä Oy:stä, jossa hän työskenteli web-suunnittelijana vuodesta 2008. Tätä ennen hän työskenteli web-suunnittelijana Mediasignal Communications Oy:ssä ja Bowsville Oy:ssä. Päivi Karjalainen on valmistunut Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta mediatekniikan insinööriksi vuonna 2008.
 
Päivi Karjalainen on valittu kahdesti, vuosina 2008 ja 2009, nuoreksi tamperelaiseksi mainonnantekijäksi PrixJuju-kilpailussa, joka on Tampereen markkinointiviestinnän viikon ideakilpailu alle 35-vuotiaille pirkanmaalaisille markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän ammattilaisille ja opiskelijoille.