Tarja Virmala, 52, on nimitetty Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Virmala seuraa tehtävässä Anne Mehtäläistä, joka ilmoitti viime vuoden lopussa jättävänsä MTL:n toimitusjohtajuuden kesällä.
 
Tarja Virmalalla on takanaan pitkä ura markkinointi- ja viestintätehtävissä yrityksissä ja järjestöissä. Hän siirtyy MTL:ään viestintätoimisto Cocommsin toimitusjohtajan tehtävästä. Virmala on työskennellyt aiemmin mm. Teknologiateollisuus ry:ssä viestintäjohtajana ja Tietoalojen liitossa toimitusjohtajana. Hän on tehnyt pitkän uran tietotekniikka-alalla viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä. 


 
”Olemme iloisia saadessamme kovan luokan ammattilaisen liiton toimitusjohtajaksi ja Annen erinomaisen työn jatkajaksi,” sanoo MTL:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Liimatainen. ”Liiton talous on vakaalla pohjalla, jäsentyytyväisyys hyvällä tasolla ja toiminnan kehittäminen on täydessä vauhdissa. Tarjalla on juuri sellaista kokemusta ja osaamista sekä johtamisesta että alan kehittämisestä, jota MTL tarvitsee.”
 
”MTL on markkinoinnin ja viestinnän näköalapaikka. Sillä on merkittävä rooli nostaa alan arvostusta ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä. Otan tämän tärkeän haasteen ilomielin vastaan”, sanoo Tarja Virmala.