KTM Heidi Ioannidou (36) on nimitetty 16. toukokuuta alkaen asiakkuusjohtajaksi Sanoma Magazines Finlandin Mediamyyntiin. Hän vastaa uudessa tehtävässään mainostajille räätälöidyistä Magazines+ -ratkaisuista sekä media- ja mainostoimistosuhteista.
 
Heidi Ioannidou siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanoma Magazines Finlandin Kuluttajamyynnistä, jossa on viimeksi toiminut DM-johtajana. Aiemmin hän työskenteli mm. suoramarkkinointipäällikkönä.
 
Magazines+ -palvelut ovat mainostajille räätälöityjä ratkaisuja, joissa hyödynnetään aikakauslehtibrändien vetovoimaa sekä printissä että monissa muissa muodoissa ja kanavissa kuten tapahtumissa, kilpailuissa, verkossa ja oheistuotteissa.
 
– Mainostajat vaativat mediataloilta perinteisen ilmoitustilan rinnalle yhä yksilöllisempiä ja erottuvampia ratkaisuja. Aikakauslehtiemme vahvat brändit ja läheinen lukijasuhde yhdistettynä muiden vaikutuskanavien tarjoamiin mahdollisuuksiin antavat meille erinomaisen lähtökohdan kehittää palveluitamme juuri tähän suuntaan, Heidi Ioannidou sanoo.