MobiiliTV-palveluiden tarjoaminen on ollut DVB-H-teknologiaan perustuneena haasteellista koko Euroopassa. Viimeisimpänä päätöksen lopettamisesta on tehnyt Hollannin DVB–H -verkkoa operoinut KPN. Tiedotteessaan 30.3.2011 KPN perustelee lopettamispäätöksen perustuvan siihen, että DVB-H:sta ei koskaan tullut maailmanlaajuista standardia, ja uusien DVB-H:ta tukevien päätelaitteiden puuttuessa käyttäjämäärät ovat vähentyneet merkittävästi.

 ”Nyt näyttää siltä, että Suomi on Euroopassa viimeinen maa, jossa ylläpidetään DVB-H-standardiin pohjautuvaa mobiili-tv-verkkoa”, toteaa liiketoimintajohtaja Kari Risberg Digitasta.

”Sisältöpalveluiden ja päätelaitteiden monimuotoisuus on tärkeä edellytys niin kotona katsottavan kuin mobiilinkin television menestymisen kannalta”, jatkaa Risberg. Hän toteaa myös, että kulloinkin käytettävä verkkoteknologia tulee arvioida vastuullisesti uudelleen, mikäli kansainvälistä laajaa tukea ei uudelle teknologialle synny. Uuden mahdollisuuden ohjelmasisältöjen vastaanottamiseen liikkuvissa välineissä tarjoaa myös television DVB-T2-teknologiaan perustuva standardi.