Taina Risto on nimitetty Hyvä Terveys -lehden päätoimittajaksi 26. huhtikuuta alkaen. Hän siirtyy Suomen suurimman terveyslehden johtoon Ellestä, jossa on hän toiminut lehden toimituspäällikkönä.
 
Taina Risto (50) on koulutukseltaan filosofian kandidaatti Helsingin yliopistosta. Aiemmin hän on työskennellyt mm. toimituspäällikkönä SARAssa, Glorian Kodissa ja Avotakassa sekä toimitussihteerinä Glorian Kodissa, Kotiliedessä ja Kaksplus-lehdessä.
 
Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyslehti, jonka taustayhteisöjä ovat Suomalainen Lääkäriseura Duodecim r.y., Tieteen tiedotus r.y., Yrjö Jahnssonin Säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto. Lehden lukijamäärä on 399 000 ja levikki 127 522 kappaletta.
 
Hyvän Terveyden aiempi päätoimittaja Satu Vasantola siirtyi helmikuun lopussa Meidän Perhe -lehden päätoimittajaksi.