Valtiotieteiden maisteri Katariina Kivimäki (35) on nimitetty Suomen johtavan nuorten naisten lehden Cosmopolitanin toimituspäälliköksi 26. huhtikuuta alkaen. Katariina Kivimäki siirtyy uuteen tehtäväänsä Kauneus & terveys -lehdestä, jossa hän on työskennellyt toimitussihteerinä. Aiemmin hän on toiminut Cosmopolitanin toimitussihteerinä ja freelancer-toimittajana.
 
”Katariina vahvistaa Cosmopolitanin ammattitaitoisen toimitustiimin näkemystä ja journalistista osaamista entisestään. Lehtemme uudistuu sekä ulkoasultaan että osin myös sisällöltään toukokuussa. Panostamme jatkossa entistä enemmän tärkeimpiin osa-alueisiimme: kauneuteen, muotiin ja shoppailuun, ihmissuhteisiin sekä tietenkin ainutlaatuiseen Fun Fearless Female -asenteeseen, jota lukijamme rakastavat”, päätoimittaja Miina Lange toteaa.