Lisäksi sivustolla on selattavana historiallista aineistoa, pankin kirjastotietokanta sekä siirtymätalouksien tutkimuslaitoksen seuranta-aineisto.

Uusia blogikirjoituksia julkaistaan noin kerran kuukaudessa. Blogeja kirjoittavat pankin keskeiset asiantuntijat. Ensimmäisen blogin on kirjoittanut toimistopäällikkö Tuomas Välimäki aiheesta ”Rahapolitiikkaa, mutta millä riskillä?”. Blogikirjoitukset julkaistaan suomeksi.

Suomen Pankin verkkosivuilla on historiallista aineistoa aina 1900-luvun alkupuolelta saakka. Vanhoja suomenkielisiä vuosikirjoja (1914–1996), englanninkielisiä vuosikirjoja (1921–1996), ennusteita (1980–1998), Bank of Finland Monthly Bulletin -julkaisuja (1922–1996) sekä yksittäisiä vanhoja tutkimusjulkaisuja on digitoitu ja liitetty selattavaksi pankin kirjastoliittymän kautta. Osa aineistosta on ollut aiemmin salaista.