Web-tv:n toiminta hidastui merkittävästi noin klo 18.30 eikä sivustolle sen jälkeen ollut mahdollista kirjautua eikä sieltä ostaa otteluita. URHOtv on erittäin pahoillaan teknisen vian aiheuttamasta häiriöstä.

Palvelukatkon aiheutti synkronointiongelma tietokantapalvelimien välillä. Kyseessä oli inhimillinen virhe, URHOtv  ilmoittaa.

Prosessia on varmistettu seuraavia lähetyksiä varten eikä vastaavaa enää pääse tapahtumaan. Palvelun suorituskyky on mitoitettu suuriin yhtäaikaisiin kävijämääriin.

Kaikille lauantaina 26.3.2011 ottelun ostaneille hyvitetään automaattisesti ottelu lähettämällä arvokoodi sähköpostiin.

URHO Play on suoriin lähetyksiin keskittyvä kuluttajalähtöinen web-tv-palvelu, jossa katsoja valitsee itse, mitä ottelua hän haluaa seurata suorana lähetyksenä. Tällainen palvelu on mahdollista toteuttaa ainoastaan internetissä. Vastaavanlaista web-tv-palvelua ei tässä mittakaavassa ole aiemmin toteutettu Suomessa. Palvelua kehitetään pitkäjänteisesti, ja jo nyt URHO Play on noussut jakelukanavana perinteisen maksu-tv:n rinnalle.