Viestintäkonsultti

Kriisiviestintään erikoistunut viestintätoimisto AC-Sanafor Oy etsii viestintäkonsulttia erityisesti viestinnän toteuttamiseen, konseptisuunnitteluun ja asiakaslupausprosesseihin.

Viestintätoimisto AC-Sanafor kuuluu maantieteelliseltä kattavuudeltaan maailman suurimpaan viestintätoimistoketjuun Weber Shandwickiin. AC-Sanaforin asiakkaita ovat muun muassa Novo Nordisk, Liikennevirasto, Hotels.com, Suomen Rahapaja, Philips, Tekla ja AGA.

Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnän tehtävistä ja hyvä englanninkielen taito. Osaat valmentaa ja vetää workshoptyöskentelyä ja kriisisimulaatioita. Luot ja ideoit uusia konsepteja sekä osaat yhdistää kokemuksesi tuomaa ja uutta ajattelua luoviin ratkaisuihin.

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä työnäytteet 18.3.2011 mennessä osoitteeseen sari-liia.tonttila@acsanafor.fi. Lisää tietoa www.acsanafor.fi