TV Viihde lanseeraa antenniverkon maksu-tv palvelun, joka sisältää CANAL+ kanavat (CANAL+ First, CANAL+ Series, CANAL+ Aitio, CANAL+ Urheilu), Disney Channelin, URHOtv:n, AdultTV:n ja Nelosen uuden maksu-tv paketin (Nelonen Kino, Nelonen Perhe, Nelonen Maailma, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2).

TV Viihteen palvelu tulee laajenemaan HD- eli teräväpiirtotasoisilla kanavilla kevään aikana, kun antenniverkon teräväpiirtokanavatoimiluvat on myönnetty sekä uusien teräväpiirtotasoisten digiboxien saatavuus paranee. Myöhemmin vuoden 2011 aikana palvelu kasvaa muun muassa tilausvideopalveluilla ja kymmenillä uusilla, internetin yli välittyvillä maksu- tv-kanavilla.

”TV Viihteen tavoitteena on kehittää suomalainen maksu-tv-markkina samalle tasolle, jolla se on muissa Pohjoismaissa. Tällä hetkellä Suomen maksu-tv-penetraatio on alle 30 prosenttia, kun se muissa Pohjoismaissa on yli 60 prosenttia. Jotta pääsemme muiden Pohjoismaiden tasolle myös Suomessa, markkina vaatii antenniverkon maksu-tv-palvelutarjontaan vaihtoehtoisen operaattorin” TV Viihteen toimitusjohtaja Vesa Mars sanoo.

”Tämän lisäksi TV Viihde kehittää uudenlaisia palveluita antennikoteihin. Uudet HD tasoiset maksu-tv sisällöt ja internetin yli tulevat tv-palvelut toimivat veturina kasvun aikaan saamiseksi.

TV Viihde on osa TDF –konsernia ja yhtiö on perustettu syksyllä 2010. TV Viihteen pääomistaja on TDF Nordic Oy. TDF-konserni on Euroopan johtava tv- ja radiopalvelujen sekä erilaisten digitaalisten mediapalvelujen tarjoaja. Konsernissa työskentelee noin 5 050 henkilöä kymmenessä eri maassa; Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Unkarissa, Espanjassa, Alankomaissa, Puolassa, Virossa ja Monacossa. Koko konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 1,55 miljardia euroa.