- - bstrlogo.jpg

Asiakkaidemme lukumäärä ja tarpeet ovat kasvaneet. Nyt on tullut aika etsiä uutta boosterilaista.

Sinulla on jo näyttöjä laadukkaasta visuaalisesta ja konseptisuunnittelusta niin digin kuin printin parissa. Jälkesi on rohkeaa ja erottuvaa, mutta tekemisesi ei ole pelkkää pintaa: ymmärrät liiketoiminnalle ja markkinoinnille asetettuja tavoitteita ja pidät niitä suunnittelun perustana. Saat tuloksia aikaan itsenäisesti, mutta osaat myös hyödyntää vierustoverisi osaamista. Toimintaasi ohjaa määrätietoinen tavoitteiden saavuttaminen ja itsesi kehittäminen. Asemapaikkasi on Vaasa tai Seinäjoki.

Jos tunnistit tästä itsesi, kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen ja portfolion muodossa. Tarjoamme runsaasti vastuuta ja haasteita luovien tehtävien ja kiinnostavien asiakkaiden parissa. Nuorekas ja innostunut työporukka on myös mitä mukavin.

Lisätiedot ja hakemukset 30.03.2011 mennessä: Tero Luoma, puh. 020 719 9602, tero.luoma@bstr.fi

BSTR [bu:ster] Luova Konttori Oy on vuodesta 2008 Seinäjoella toiminut markkinointi- ja viestintätoimisto. BSTR parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä tarjoamalla ratkaisut markkinoilla erottumiseen ja menestymiseen. BSTR toimii tällä hetkellä Seinäjoen lisäksi Alavudella ja Vaasassa.