Liiketoiminnan siirrosta on solmittu esisopimus. 

Liiketoiminnan siirto pitää sisällään Jokakoti -tuotemerkin sekä portaalitoimintaan tarvittavan teknologian. Nykyiset asiakassopimukset siirtyvät sellaisenaan uudelle Jokakoti Oy:lle. Perustettavaan yhtiöön siirtyy MTV Oy:stä neljä työntekijää ns. vanhoina työntekijöinä.

– Suomalaiset kiinteistönvälittäjät ovat keväällä 2010 kertoneet halustaan perustaa yhteisen myytävien asuntojen markkinapaikan verkkoon. MTV Oy:n yhteistyöehdotus ja Jokakoti.fi -portaali soveltui tarpeeseen parhaiten.

Tämäntyyppisellä hankkeella on monia kansainvälisiä esimerkkejä ja toimivia sovellutuksia, kiinteistövälitysalaa ja KVKL:n jäsenyrityksiä edustava toimitusjohtaja Jukka Malila kertoo.

Jokakoti.fi -palvelun toimintaan ei tule siirtymävaiheessa katkosta eikä muita muutoksia asunnon etsijän, yksityisen ilmoittajan tai mainostajan näkökulmasta. 

Kohteita palvelusta löytyy kauppahetkellä noin 39 000 kappaletta.