Tilaisuuteen on kutsuttu kahdeksan puolueen puheenjohtajat vastaamaan kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kysymyksiin. Puheenjohtajana toimii STT-Lehtikuvan vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson.

 Tilaisuus alkaa kello 21.55 eli heti sen jälkeen, kun Yle ja MTV3 ovat haastatelleet puoluejohtajia omissa lähetyksissään Musiikkitalossa.

 Järjestelyihin osallistuvat STT-Lehtikuvan lisäksi Helsingin Sanomat, Alma Median Helsingin toimitus, Turun Sanomien, Kalevan ja Väli-Suomen Median Helsingin toimitus, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat, Iltalehti, Nelonen ja SuomiTV sekä ulkomaisten toimittajien osalta ulkoministeriön viestintä- ja kulttuuriosasto.

 Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä SuomiTV:ssä sekä Nelosen ja Iltalehden verkkosivuilla.

STT:n hallituksen puheenjohtajana toimii Helsingin Sanomien päätoimittaja Mikael Pentikäinen. Sanoma on STT:n suurin omistaja.