Fil. yo, MBA Kristiina Ylikunnari on nimitetty Academica Oy:n viestintäjohtajaksi 7.2.2011 alkaen. Tässä uudessa tehtävässä Kristiinan vastuulla on Academican ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä markkinointiviestintä. Hän raportoi toimitusjohtaja Marko Vanniselle.

Kristiina Ylikunnari siirtyy Academicaan NASDAQ OMX:stä, jossa hän vastasi Helsingin pörssin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Kristiina on aiemmin toiminut kansainvälisten IT-yritysten kuten Tecnotree, Codenomicon, Polar Electro ja Nokia viestinnässä ja markkinoinnissa.

Academica Oy on suomalainen IT-palveluyritys ja operaattori. Academica Oy:llä on omat konesalit hosting- palveluiden tuottamiseen sekä oma runkoverkko tele- ja Internet-yhteyksien tuottamiseen. Lisäksi yritys toimii GSM-palveluoperaattorina Elisan verkossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1932, ja sen IT-liiketoiminta sai alkunsa vuonna 1985.