Tulevana syksynä alkava sopimus kattaa kaikki alppihiihdon, mäkihypyn, maastohiihdon, pohjoismaisen yhdistetyn, freestylen ja lumilautailun maailmancupin osakilpailut sekä oheisohjelmat.

Pohjoismaisten hiihtolajien Suomen osakilpailut eivät kuulu sopimukseen.

Lopullinen MTV Oy:n uusia talvilajeja koskeva kanavajako ja lähetyssuunnitelma valmistuvat Kansainvälisen Hiihtoliiton FIS:n kalenterikokouksen jälkeen kesäkuussa.

MTV Oy televisioi kanavillaan FIS:n hiihtolajien maailmancupien lisäksi Formula 1:n ja rallin MM-sarjan osakilpailut, jääkiekon Mestistä, EHT- turnaukset, maaottelut ja vuodesta 2012 alkaen jääkiekon MM-kisat. Jalkapallosta ohjelmistoon kuuluvat UEFA Champions League ja Europa League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A ja Veikkausliiga sekä yleisurheilun Timanttiliiga, koripallon ammattilaisliiga NBA sekä noin 25 miesten tenniksen ATP-turnausta ja Grand Slameistä Ranskan avoimet ja Wimbledonin turnauksen.