– Kiekkokierroksessa on kyse viiden kerran kokeilusta, jossa haemme yhteistyössä URHOtv:n kanssa kokemuksia tämäntyyppisestä reaaliaikaisesta urheilun ajankohtaisohjelmasta. Jos kokeilu osoittautuu onnistuneeksi, jonkinlainen samantyyppinen ohjelmaidea voidaan mahdollisesti toteuttaa ensi syksynäkin, kertoo VeikkausTV:n tarjonnasta vastaava yhteyspäällikkö Juha Laasila .

Kiekkokierroksen lisäksi VeikkausTV:n jääkiekkotarjontaan kuuluu SM-liigaa, Mestistä ja Elitserieniä. Jalkapallon puolella seurattavissa on Englannin Valioliigaa, Italian Serie A:ta, Espanjan La Liigaa ja Ranskan Ligue 1:tä. Urheilufanit voivat nauttia myös alppihiihdon MM-kisojen, salibandyn sekä käsipallon suorista lähetyksistä. Kesällä ohjelmavalikoimaan liittyvät kotimaiset Veikkausliiga ja Superpesis. VeikkausTV:n lähetyksiä voivat seurata kaikki Veikkauksen rekisteröityneet asiakkaat.