Kuluttajille on avattu uusi terveyssivusto – Avainapteekit.fi. Avainapteekit-ketjun verkkopalvelu tarjoaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa kaikille terveydestä kiinnostuneille suomalaisille.  

Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisujen Avainapteekeille tuottama sivusto aikoo nousta alansa parhaaksi verkkopalveluksi kertomalla kattavasti suomalaisten hyvinvoinnista, lääkkeistä ja lemmikkieläinten terveydestä. Luotettavan ja ajankohtaisen tiedon tarjoamisen lisäksi uudessa Avainapteekit.fi-palvelussa on tavoiteltu lukijan viihtymistä. Sivuston verkkolehtimäinen tyyli noudattaa Apoteekki-asiakaslehden ilmettä.

Avainapteekit.fi on suunnattu erityisesti ketjun tuleville kanta-asiakkaille. Myös Avainapteekit-ketjun yhteistyökumppanit ovat mukana palvelussa tarjoamassa kuluttajalle tärkeätä tietoa terveysaiheisten advertoriaalien kautta. Sivusto onkin suunniteltu alusta lähtien mainosrahoitteiseksi mediaksi. Avainapteekit.fi:ssä julkaistaan uusia artikkeleita viikoittain. Lisäksi verkkopalvelun kokonaisuuteen kuuluu tilattava uutiskirje, joka sisältää muun muassa ajankohtaisia tarjouksia.

Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut tuottaa Avainapteekeille myös Apoteekki-asiakaslehteä, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan Avainapteekeissa ja niiden lähialueilla lähes 400 000 kappaletta.

”Verkon, uutiskirjeen ja lehden yhdistelmä tarjoaa tehokasta ja laadukasta, lukijaa palvelevaa asiakasviestintää. Mielenkiintoinen, hyödyllinen ja oikein kohdennettu sisältö on paras keino sitouttaa asiakkaat”, Yritysjulkaisujen johtaja Marko Haikonen toteaa.

Julkisen verkkopalvelun lisäksi Yritysjulkaisut toteutti Avainapteekeille myös intranetin tukemaan ketjun sisäistä viestintää.

Viime kesäkuussa aloittanut Avainapteekit-ketju tavoittelee merkittävää osa markkinoista Suomessa. Avainapteekit nousi kertaheitolla maan toiseksi suurimmaksi yksityiseksi apteekkiketjuksi apteekkien määrällä ja myynnillä mitattuna. Ketjuun kuuluu 56 apteekkia, joilla on yhteensä 68 toimipistettä kattavasti ympäri Suomen. Työntekijöitä Avainapteekeilla on lähes tuhat henkeä.