Aller tuo Tanskassa julkaistavan TOP Model -nuortenlehden Suomen markkinoille tänä keväänä. Lehti on ollut etenkin varhaisteini-ikäisten tyttöjen keskuudessa menestys Tanskassa. Allerilla on oikeudet lehden julkaisemiseen kaikissa Pohjoismaissa, ja tästä syystä lehteä tehdään yhteistyössä muiden Pohjoismaiden kanssa.

 Allerin julkaisema, 12—17-vuotialle suunnattu, muotiin ja kauneuteen keskittyvä Miss Mix -lehti on kasvattanut lukijamääräänsä vuodesta 2007 lähtien peräti 50%. Hieman Miss Mixin lukijoita nuoremmille suunnattu Top Model keskittyy Miss Mixin tavoin muotiin ja kauneusvinkkeihin, mutta tuo nuorten lukijoidensa käyttöön myös suositut muotipaperinuket. Miss Mixin suosion myötä myös Top Modelin uskotaan kiinnostavan suomalaisia muodista kiinnostuneita varhaisnuoria. 

”Nuorten tyttöjen markkina on kiinnostava, sillä sitä ei ole vielä kokonaan valloitettu, toisin kuin esimerkiksi keski-ikäisille naisille suunnattujen lehtien markkina. Arviomme mukaan tällaiselle nuorisolehdelle on tilaa. Kyseessähän on ainutlaatuinen konsepti, jollaista Suomessa ei vielä ole”, Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä sanoo.

”Miss Mix on lyhyessä ajassa löytänyt tiensä teini-ikäisten tyttöjen sydämiin. Nyt haluamme tarjota myös varhaisteini-ikäisille oman lehden, parhaan kaverin, jonka positiivisessa seurassa nuori tyttö viihtyy. Monipuolisen sisältönsä lisäksi TOP Model kannustaa lukijoitaan myös tekemään itse, esimerkiksi askartelemaan koruja tai opettelemaan vaatesuunnittelun alkeita. TOP Modelin kanssa ei käy aika pitkäksi”, päätoimittaja Antti Aro sanoo.

Top Model -lehti ilmestyy ensimmäisen kerran tänä keväänä, ja sitä voi ostaa irtonumeroina tai tilata suoraan kotiin. Top Modelin päätoimittajaksi on nimitetty niin ikään Miss Mixiä luotsaava Antti Aro.