Uutisaiheiden lisäksi maahanmuutto, ilmastonmuutos sekä erilaiset parisuhdeongelmat saivat aikaan kärkkäitä keskusteluita. Asia-aiheiden ohella myös viihde kiinnosti Suomi24:n käyttäjiä. Eniten keskustelua kirvoittivat kohujulkkis Johanna Tukiainen, Miljonääriäidit Maria ja Nina sekä Reindeerspotting-elokuvan päähenkilö Jani.

Keskustelujen ehdoton suosikkipalsta oli Maailman menoa, joka kerää yhteen viestejä päivänpolttavista uutisista. Palstalle jätettiin päivittäin lähes 2000 viestiä. Muita suosittuja palstoja olivat muun muassa ajanvietettä ja ihmissuhteita käsittelevät Huuhaa, Ikävä ja Miehen logiikka. Myös politiikka sai aikaan vilkasta keskustelua, mikä näkyy siinä, että kymmenen suosituimman palstan joukosta löytyy kolme politiikkaa käsittelevää palstaa.

Keskustelujen ohella myös Suomi24 Treffit ja Minä keräsivät suuren joukon uusia käyttäjiä vuonna 2010. 

Vuoden 2010 aikana Suomi24:n keskustelupalstoilla julkaistiin yhteensä 6 482 689 viestiä. Palvelun aktiivisin keskustelija kirjoitti vuoden aikana kaikkiaan 10 498 viestiä.