Satu Vasantola on nimitetty Meidän Perheen päätoimittajaksi 28. helmikuuta alkaen. Satu Vasantola (45) siirtyy uuteen tehtäväänsä Hyvän Terveyden päätoimittajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut Hyvän Terveyden toimituspäällikkönä, Tehy-lehden päätoimittajana sekä toimittajana Mediuutisissa ja Keski-Uusimaassa. Koulutukseltaan Satu Vasantola on valtiotieteen maisteri Helsingin yliopistosta. Hän on opiskellut myös Illinoisin yliopistossa.
 
Vuonna 2004 perustettu Meidän Perhe on saavuttanut vankan aseman suomalaisessa aikakauslehtikentässä. Sillä on jo 163 000 lukijaa ja sen levikki on 49 994 kappaletta. Lehden kohderyhmä kattaa perheet lasten leikki-iästä murrosikään asti.
 
Meidän Perhettä vuodesta 2005 luotsannut päätoimittaja Minna McGill siirtyy 28. helmikuuta alkaen Suomen luetuimman naistenlehden Kodin Kuvalehden päätoimittaj