Levytyssopimus popahtavaan tanssimusiikkiin erikoistuvan Martinan kanssa on osa  Universal Musicin aktiivista kotimaisen tuotannon strategiaa. Suomen moderneimmaksi musiikki- ja viihdealan toimijaksi tähtäävä Universal Music näkee englannin kielellä levyttävässä Martinassa potentiaalin nousta yhdeksi kevään seuratuimmista artisteista.

”Martina on jo valmiiksi suomalaisen viihde-elämän seuratuimmista henkilöistä ja olemme innokkaita aloittaessamme hänen kanssaan mielenkiintoisen yhteistyön. Hän täyttää suomalaisessa dancepop-skenessä olleen aukon, ja uskon, että hänen musiikkinsa tulee viihdyttämään ja kiehtomaan montaa muutakin eri kohderyhmää”, kertoo Universal Musicin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund. 

 Martinan taustajoukoissa dancepopin kärkinimiä

 Martina Aitolehden esikoislevy kantaa nimeä Martina ja siltä lohkaistava ensisinkku on nimeltään 9 Digits. Martinan musiikki on kirjoitettu artistille mittatilaustyönä ja sen tekijöinä on muiden muassa Redraman tuotannosta tuttu Hermanni Kovalainen alias DJ Mobster ja Suomen kautta aikain menestyksekkäin dance-musiikin tuottaja Jaakko Salovaara, eli JS16.

 ”Olen ymmärrettävistä syistä enemmän kuin innoissani. Nyt konkretisoituva levytyssopimus on pitkäaikainen unelmani, jonka eteen olen tehnyt määrätietoista työtä jo vuosia. Olemme upean taustatiimini kanssa viettäneet studiolla viimeiset kolme kuukautta ja tunnenkin olevani ekan sinkun nimen mukaisesti yksi miljardista: etuoikeutettu saamastani mahdollisuudesta. Yhteistyö maailman suurimman musiikkialan yhtiön kanssa tarkoittaa konkreettisesti sitä, että nyt panostan työelämässäni kaiken musiikkiin, jota tanssiryhmäni Dazzling Ladies pystyy monipuolisen show:n myötä hyvin tukemaan”, hehkuttaa Martina Aitolehti uutta uraansa musiikin saralla.

Universal Musicin ja Martina Aitolehden yhteistyön ensimmäiset hedelmät ovat nähtävissä perjantaina 28.1. kello 20.00 alkaen, kun Martina esiintyy MTV3:n suorassa Korkojen Kera -ohjelmassa esittäen ensimmäisen singlensä.