Minna McGill on nimitetty Suomen luetuimman naistenlehden Kodin Kuvalehden päätoimittajaksi 28. helmikuuta alkaen. Lehden uusi toimituspäällikkö on Ulla Veirto.
 
Minna McGill (44) siirtyy Kodin Kuvalehteen Meidän Perheen päätoimittajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut Vauva-lehden päätoimittajana ja Me Naiset -lehden toimittajana. Minna McGill on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan tiedotusoppi. Hän on opiskellut journalismia myös Teksasin yliopistossa Austinissa. Hänet on palkittu vuonna 2002 Pelastakaa Lapset ry:n Kultainen kynä -toimittajapalkinnolla ja vuonna 2010 Aikakauslehtien päätoimittajat ry:n Julius-palkinnolla.
 
Kodin Kuvalehteä 17 vuotta menestyksekkäästi luotsannut päätoimittaja Leena Karo siirtyy projektitehtäviin Sanoma Magazines Finlandissa.
 
Kodin Kuvalehti on yli puolella miljoonalla lukijallaan Suomen luetuin naistenlehti. Lehden levikki on 177 714 kappaletta.
 
Kodin Kuvalehden toimituspäälliköksi on 28. helmikuuta alkaen nimitetty YTM Ulla Veirto (46). Aiemmin Ulla Veirto on toiminut mm. Glorian toimituspäällikkönä ja toimitussihteerinä sekä Ilta-Sanomien toimittajana