The Voice viihdemedia laajentaa jakeluaan julkaisemalla keväällä iPad -sovelluksen. Suunnitteilla on myös Android-sovellus. Sisällöltään julkaisut mukailevat Voicen viihdekukkulaa, mutta ovat täysin uniikkia materiaalia, jota ei ole julkaistu aikaisemmin Voicen muissa jakeluteissä. Kosketusnäyttöisille tietokoneille optimoitu sovellus kulkee nyt työnimellä The Voice Tab.

Maksullinen ja aikakauslehtimäinen sovellus tehdään yhteistyössä Teknari Oy:n kanssa, joka vastaa ”kuukausiliitteen” teknisestä toteutuksesta. Toimitettu sisältö tuotetaan Voicen oman ja free -väen voimin.

”Haluamme olla edelläkävijöitä, oppia uutta ja tarjota sisällöntekijöille sekä mainostajille uuden alustan. Tabletti-versio on luontainen jatke monimediamaailmassa joka sopii meille luontaisesti. Teknari on paras mahdollinen kumppani hankkeen läpiviemiseksi, koska heillä on esimerkiksi iPad-maailman tietotaito Suomen, jopa Euroopan kärkipäätä”, hehkuttaa The Voicen sisältöjohtaja Jussi Suvanto.

The Voice Tab –projektin tekninen kumppani Teknari Oy julkaisi Suomen ensimmäisen kosketusnäyttöisille tietokoneille suunnitellun iPad-lehden viime syksynä.

”Mielenkiintoisin uutuus sähköisissä lehdissä on niiden interaktiivinen sisältö videoineen. Varsinkin kosketusnäyttöiseen maailmaan ne kuuluvat itsestään selvänä lisänä. Interaktiot mahdollistavat uusia tapoja havainnollistaa asioita. Näistä syntyy upea ja koskettava lukukokemus – fiilistely on aivan uudella tasolla ”, kertoo Teknari Oy:n toimitusjohtaja Sami Kalsi.

Ensimmäisen julkaisun on määrä ilmestyä huhtikuussa ja seuraavan toukokuun lopulla. Näiden kokemusten jälkeen teemme päätöksen loppuvuoden osalta. Sisältö ja muista yksityiskohdista tiedotamme myöhemmin.