Sanoma Magazines Finland tuo markkinoille uuden, 10–14-vuotiaille tytöille suunnatun kuukausilehden. Inez kirjoittaa positiivisesti tyttöjen elämästä, julkkiksista, hyvinvoinnista ja muodista.
 
Ensimmäinen Inez ilmestyy 28. huhtikuuta. Lehti perustuu Disneyn kansainväliseen DYOU-konseptiin, joka lanseerattiin ensimmäisenä Italiassa syyskuussa 2010 hyvällä menestyksellä.
 
Inezin sisältö koostuu tyttöjen elämää ja kasvua käsittelevistä jutuista, kotimaisista ja kansainvälisistä julkkiksista, hyvinvoinnista, muodista, sarjakuvista sekä Disneyn kansainvälisestä aineistosta kuten elokuvista ja televisiosarjoista. Merkittävä osa Inezin sisällöstä tehdään Suomessa lehden omassa toimituksessa ja mukana on myös kotimaista sarjakuvaa.
 
Inez-lehden päätoimittajaksi on 1. helmikuuta alkaen nimitetty HuK Heli Koppelo, joka siirtyy tehtävään Suomen johtavan nuorten naisten lehden Cosmopolitanin toimituspäällikön paikalta. Aiemmin Heli Koppelo on muun muassa ollut toimitussihteeri Ilonassa ja Cosmopolitanissa sekä toimittaja Ilta-Sanomissa. Hän on myös toimittanut yhdessä Miitta Sorvalin kanssa Miitta-tädin terapiakirjan sekä tehnyt Naisten saunakirjan yhdessä valokuvaaja Milka Alasen kanssa.
 
”Inezissä mielenkiintoista ovat sekä lehden pirteä konsepti että kiehtovassa iässä oleva kohderyhmä. Haluamme tehdä suomalaisille tytöille positiivista, ystävällistä ja fiksua lehteä, josta löytyy myös jännittävyyttä ja rohkeutta”, Heli Koppelo sanoo.
 
”Lukijatesteissä Inezin konsepti sai erittäin hyvän vastaanoton ja tytöt kokivat lehden olevan hyvin lähellä omaa persoonaansa. Menestyksen kannalta keskeisessä roolissa on juuri omalle, suomalaiselle lukijakunnallemme räätälöity sisältö, jota kansainvälinen aineisto täydentää ja tukee. Siksi onkin hienoa, että saimme päätoimittajaksi henkilön, jolla on vahva aikakauslehtitausta”, julkaisujohtaja Ulla Leppä Sanoma Magazines Finlandin Sarjakuvat ja kirjat -yksiköstä toteaa.
 
Inez ilmestyy vuonna 2011 yhdeksän kertaa. Lehden normaali kansihinta on 4,90 euroa.