Korkiatupa toimi hallituksen varapuheenjohtajana Helsingin Sanomien kustantaja-päätoimittaja Mikael Pentikäisen puheenjohtajuuskaudella. Pentikäinen erosi hallituksesta vuodenvaihteessa. Korkiatupa on ollut Ilkka-Yhtymän toimitusjohtaja vuodesta 1999 ja Sanomalehtien Liiton hallituksessa vuodesta 2000 alkaen. 

 Mediaympäristön muutos on vasta alkuvaiheessaan. Sanomalehdistön on varauduttava muutoksiin muun muassa asiakassuhteissaan. Tässä on suuri haaste sanomalehtien keskinäiselle yhteistyölle, jota täytyy tehostaa, Korkiatupa linjaa.

Sanomalehdistö on Suomessa kasvuala, lukijoille ja mainostajille johtava viestintäkanava ja yhteiskunnallisesti merkittävä vaikuttaja. Muun muassa näitä seikkoja Sanomalehtien Liitto haluaa tuoda entistä kirkkaammin esille. 

Sanomalehtien Liiton hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa HSS Median toimitusjohtaja Hans Boije. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini. Puheenjohtajisto valitaan vuodeksi kerrallaan.