”Uusi Suomi on meille täydellinen kumppani asiauutisten tuotantoon. Heidän journalisminsa vastaa hienosti kohderyhmämme uutisnälkään ja yhteistyö heidän kanssaan on erittäin hedelmällistä. Samalla oma uutistoimituksemme pääsee keskittymään paremmin musiikki- ja viihdeuutisten tuotantoon,  SBS Median sisältöjohtaja Jussi Suvanto kertoo.

Uuden Suomen ja Voicen yhteistyö alkoi jo viime vuonna, kun mediat aloittivat toistensa sisältöjen jakamisen verkkopuolella. Nyt yhteistyö laajenee radiotaajuuksille.

The Voice on radiossa, TV:ssä ja internetissä toimiva viihdemedia, joka tavoittaa viikossa n. 1,3 miljoonaa suomalaista. The Voicen internet-palvelua käyttää parhaimmillaan yli 200 000 eri ihmistä viikossa. Uusi Suomi on vuonna 2007 perustettu itsenäinen verkkolehti, jonka edeltäjä on sanomalehti Uusi Suomi. Uuden Suomen verkkopalvelua lukee viikoittain yli 200 000 suomalaista.