Louder Oy:n hallitus on kutsunut Mikko Siukosaaren (KTM, 45 v.) Louder Groupin toimitusjohtajaksi 1.2.2011 lähtien. Siukosaari siirtyy uuteen toimeen Viestintä Oy Drumista, jossa hän on aiemmin toiminut toimitusjohtajana ja viestinnän suunnittelijana. Louderin nykyinen toimitusjohtaja Juha Aalto jää yhtiön operatiivisesta toiminnasta pois, mutta jatkaa yhtiön omistajana ja hallituksen jäsenenä.

– Louder hakee nyt kasvua erityisesti ulkomaan toiminnoistaan, mutta samalla tavoitteena on laajentaa palvelukirjoa markkinoinnin suunnittelussa. Siukosaari tuo näihin molempiin tavoitteisiin uutta osaamista. Yhtiö on jo nyt suurin suomalainen markkinointialan toimija kotimaamme ulkopuolella, mutta kansainvälisesti mitattuna vielä suhteellisen pieni. Jatkossa Louderin pitää ottaa myös kansainvälisesti merkittävämpää roolia, toteaa Louderin hallituksen puheenjohtaja Pertti Karjalainen.

Siukosaari on ennen Drumia toiminut mm. mainostoimisto DDB Helsingin toimitusjohtajana sekä hasan & partnersin ja Bob Helsingin partnerina. Hän jää Drumiin osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi.

– Makee duuni, ei voi muuta sanoa. Olen ollut Louderin kanssa tekemisissä jo aika pitkään, ja oppinut yhteisten projektien kautta tuntemaan talon. Suomalaisen markkinoinnin suunnittelupalveluiden kansainvälistyminen on ollut haasteellista, mutta Louderilta se on vihdoin ja viimein onnistunut. Ja nyt tämän onnistumisen päälle pitäisi alkaa rakentaa entistä vahvempaa menestystä. Aikamoinen haaste, toteaa Siukosaari.

Louder on suomalainen markkinointitoimisto, jolla on yksiköt Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Tallinnassa, Moskovassa ja Torinossa. Yhtiö työllistää n. 100 henkilöä ja vuoden 2010 liikevaihto oli n. 17.000.000 euroa. Yhtiö on perustettu v. 1994 nimellä Elämystaikurit.