Kolumnissaan Ukkola arvostelee kovin sanoin presidentti Tarja Halosta Venäjän mielistelystä. ”Oli noloa, että valtiojohtomme oli hiljaa, kun Hodorkovski sai jatkotuomion Putinin käskystä. Tuskin hän on sen kummempi varas kuin muutkaan viekkaudella ja vääryydellä rikastuneet oligarkit, jotka nyt pröystäilevät miljardeineen pitkin Eurooppaa”, Ukkola kirjoittaa.

Ukkolan tekstistä voi arvailla, mihin suuntaan hänen vuotosivustonsa tulee painottumaan. Hän paljastaa, että ”tosiasia tietenkin on, että presidentin länsiantipatian takia Suomi ei vieläkään ole kaikissa niissä pöydissä, joissa Euroopan asioista päätetään.”

”Naton ja Venäjän neuvostosta on tulossa Euroopan turvallisuuden tärkein foorumi. Suomi on kuitenkin tästä neuvostosta ulkona kuin lumiukko. Näin siksi, että EU-maissa neuvostoon kuuluvat vain Nato-jäsenet, eivät Suomi, Ruotsi, Itävalta, Irlanti, Malta ja Kypros”, Ukkola päättelee.