Helsingin hovioikeus antoi 31.12.2010 tuomionsa tamperelaisyrittäjän ja mediakonserni Alma Median pitkässä kiistassa, joka koski yrittäjän omistaman Etuovi-tavaramerkin käyttöä. Hovioikeus vahvisti Alma Median loukanneen yrittäjän tavaramerkkioikeutta ja kielsi Etuovi.com -tavaramerkin käytön ilmoituslehden nimenä.

Viime viikolla Alma Media ilmoitti, että hovioikeuden tuomio ei vaikuta tavaramerkin käyttöön yhtiön liiketoiminnassa. Tästä huolimatta Alma Media on noudattanut hovioikeuden tuomiota ja luopunut Etuovi.com -ilmoituslehdestä. Ilmoituslehden nimeksi vaihdettiin Asuntomedia.
Hovioikeuden määräämä tavaramerkin käyttökielto koskee myös yhtiöitä, joille Alma Media myi taannoin merkittävän osuuden Alma Mediapartners Oy -tytäryhtiöstään. Viime viikolla Keskipohjanmaa-lehti ilmoitti aloittavansa Etuovi.com-lehden julkaisemisen 15. tammikuuta. Savon Sanomat ehti aloittaa lehden julkaisemisen jo vuodenvaihteessa. Nimenmuutoksiin jouduttiin siis Alma Median lisäksi myös monissa muissakin yhtiöissä ympäri Suomea.
Alma Media saa vielä toistaiseksi käyttää Etuovi.com -tunnusta verkkopalvelussaan. Nimikiistan käsittely jatkuu mahdollisesti vielä korkeimmassa oikeudessa, sillä yrittäjä hakee valituslupaa siltä osin kun hovioikeus salli Alma Median yhä jatkaa tunnuksen käyttöä verkkopalvelun nimenä. Myös Alma Media on ilmoittanut hakevansa valituslupaa.