Zeeland-konserniin on perustettu 1.1.2011 uusi yksikkö, Zeeland PR Oy. Zeeland PR tarjoaa viestinnän, PR:n ja sosiaalisen median palveluita, jotka on suunniteltu ja kohdennettu ensisijaisesti konsernin nykyisen asiakaskunnan tarpeisiin. Yhtiö täydentää näin Zeeland-konsernin tarjoamia palveluita Viestintätoimisto Conexion keskittyessä entistä tarkemmin teknologiaviestintään ja yhteistyöhön kansainvälisen Text 100 -viestintätoimistoketjun kanssa.

Zeeland PR Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2011 on kutsuttu valtiotieteiden maisteri Jukka Nortio, 49. Hän on toiminut vuodesta 1988 alkaen median, markkinoinnin ja viestinnän kehittämis- ja johtotehtävissä mm. Sanoma Magazines Finlandissa, Kynämiehessä, Conexiossa ja Affectossa.  

”Yritykset keskittävät voimakkaasti markkinointiviestintäpalvelujen hankintaa. Myös sosiaalisten medioiden läpimurto on lisännyt tarvetta tiivistää digitaalisen markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan yhteistyötä. Zeelandin uusi viestintäyksikkö tuleekin tarjoamaan laajan valikoiman viestintäpalveluja kaikkien Zeeland-ryhmän yritysten kanssa”, Nortio sanoo