Alma Mediaan kuuluva Monster ja Suomen Lehtiyhtymä ovat aloittaneet yhteistyön työpaikkailmoittelussa. Ensimmäiset yhteiset työpaikkaosiot julkaistaan 8.1.2010 lähtien Lehtiyhtymän PKS-kolmikossa eli Helsingin Uutisissa, Vantaan Sanomissa sekä Länsiväylässä. Työpaikkaosiot julkaistaan lauantain jakelussa ja ne ovat visuaaliselta
ilmeeltään kaikissa PKS-kolmikon lehdissä yhdenmukaiset.
Työpaikat-sivuilla julkaistaan jatkossa perinteisten
työpaikkailmoitusten lisäksi Monsterin verkkopalvelussa ilmoitettuja
Uudenmaan työpaikkoja rivi-ilmoituksina.

”Työpaikat ovat aina paikallisia, vaikka rekrytointi olisikin valtakunnallista. Siksi oli luontevaa yhdistää vahvat paikallismediat ja Suomen suurin valtakunnallinen Internet-työnhakupalvelu. Yhteistyön myötä Monster vahvistaa tunnettuuttaan pääkaupunkiseudulla ja paikalliset kaupunkilehdet voivat puolestaan hyödyntää valtakunnallisen verkkopalvelun tavoittavuuden”, kertoo Monster Oy:n toimitusjohtaja Marja Pylkkänen.
 
Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat tavoittavat 385 000 lukijaa, mikä on yli 40 prosenttia Suur-Helsingin alueen kuluttajista. Monsterin työnhakupalvelussa vierailee keskimäärin 90 000 viikkokävijää eri selaimilta ja työpaikkahakuja tehdään jopa 3 000 000 kuukaudessa.