MBA Jaana Mäkiniemi on nimitetty viestintätoimisto Euro RSCG BNL:n johtajaksi. Aiemmin hän on työskennellyt mm. viestintätoimisto Cocommsissa kehitysjohtajana sekä kansainvälisen integroidun viestinnän ja markkinoinnin johdossa Eforessa ja Miotecissa.

MBA, BBA ja eMBA Hanna Forsström on nimitetty Euro RSCG 4D digitaalisen median asiakkuusjohtajaksi. Aiemmin hän on työskennellyt johdon konsulttina Accenturella sekä eri markkinointiviestinnän tehtävissä mm. Nokialla.

FM Tanja Hannus on nimetty asiakkuuspäälliköksi. Hän on työskennellyt aiemmin viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä, toimittajana mm. Yleisradiossa ja MTV3:ssa sekä tiedottajana Suomen Lääkäriliitossa.

FM Päivi Salo on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Aiemmin hän on toiminut viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä sekä viestinnän neuvonantajana JKL Helsingissä.

FM Liisa Wilkman on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Hän on työskennellyt aiemmin viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä, viestinnän neuvonantajana JKL Helsingissä sekä projektitehtävissä Helsingin yliopistossa.

Tradenomi Anna Virtanen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä viestintätoimisto House of PR:ssä.

KTM, tekstisuunnittelija Jenni Virtanen on nimitetty copywriteriksi ja konseptisuunnittelijaksi. 
Hän on aiemmin työskennellyt copywriterina eri mainostoimistoissa.

Muotoilija (AMK), medianomi Hanna Lukka on nimitetty AD-assistentiksi. Aiemmin hän on työskennellyt freelancerina.