Alma Mediaan kuuluvassa Kauppalehti Oy:ssä on tehty seuraavat avainhenkilönimitykset:

Tietopalveluliiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty FM, MBA Otto Mattsson (37). Mattssonilla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisista palveluista. Hän siirtyy Kauppalehteen Sanoma-konserniin kuuluvasta Sanoma Newsistä, jossa hän on toiminut Senior Managerina Sanoma News Oy:n liiketoiminnan kehityksestä vastaavassa strategiatoimistossa. Tätä ennen hän on toiminut kustannuspäällikkönä WSOY:n sähköisissä kehityshankkeissa. Työssään Mattsson vastaa Kauppalehden nykyisten tietopalvelujen (ePortti, Balance Consulting) jatkuvasta menestyksestä ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä.

Sisältömyynnin johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty VTM Johanna Suhonen (38). Suhonen siirtyy Kauppalehteen Luottokunnan markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävästä. Vahvaa myynnin ja markkinoinnin osaamista hänelle on kertynyt myös Otava-konsernista, jossa hän työskenteli Suuren Suomalaisen Kirjakerhon myynti- ja markkinointijohtajana sekä Elisa Oyj:stä, jossa hän työskenteli markkinointipäällikkönä. Työssään Suhonen vastaa Kauppalehden levikkimyynnistä sekä sähköisten mediasisältöjen kaupallistamisesta.

 Molemmat aloittavat tehtävänsä vuoden 2011 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.