Toivontuottajien Jouluradio kaksinkertaisti analogisen kuuluvuutensa tänä jouluna laajentumalla uusille alueille muun muassa Lahteen, Jyväskylään ja Kymenlaaksoon. Jouluradio on kasvanut rivakasti myös verkossa.
 
Jouluradion uudistettujen verkkosivujen kävijämäärä on edelleen kasvanut ennätyksellisestä viime vuodesta. Kuuntelijoita www.jouluradio.fi -sivulla on torstaiaamuun mennessä ollut 112 maasta, 91 000 yksittäistä kävijää on käynyt sivustolla noin 210 000 kertaa, ja iPhone-sovellus on ladattu yli 4000 kertaa. Ahkerimmin Suomen ulkopuolelta Jouluradiota kuunnellaan Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa.
 
Yhtäaikaisten verkkokuuntelijoiden ennätys on kohentunut viime joulusta jo nyt kahdella tuhannella, ja on ollut parhaimmillaan reilut 3 840 henkilöä. Luvut tulevat vielä todennäköisesti kasvamaan, sillä joulun pyhiä edeltävät päivät ovat edellisinä vuosina olleet kuunnelluimmat.
 
Jouluradion Facebook -faniryhmä on muutamassa viikossa saanut reilun 4600 jäsentä, ja ryhmän seinällä käydään aktiivista keskustelua. Lisäksi kanavan ystävät ovat lähettäneet seinälle jouluisia valokuviaan. Erityisesti palautetta on tullut ulkosuomalaisilta kuuntelijoilta. Lisäksi Toivontuottajien toimituksen verkkovideot ovat saavuttaneet positiivista huomiota ja levinneet muille sivustoille.
 
Palautetta kanavalle on tullut sähköpostitse, Facebookin välityksellä sekä puhelimitse joulukuun puoliväliin mennessä jo enemmän kuin viime vuonna koko joulukuussa yhteensä. Osittain palaute kanavoituu tänä vuonna uuteen Jouluradion toivelevyt -ohjelmaan musiikkitoiveina ja terveisinä.
 
”Aikaisempina jouluina massiivinen määrä palautetta ja kiitoksia on jäänyt vain toimituksen iloksi, mutta tänä jouluna olemme onnistuneet jakamaan sen kaikille Jouluradion ystäville Facebookissa. Aktiivinen vuorovaikutus kuulijoidemme kanssa luo vahvan yhteisöllisyyden kokemuksen”, kertoo toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne Toivontuottajista.
 
Jouluevankeliumia voi kuulla aalloilla Helsingin piispa Irja Askolan lukemana jouluaattona kolmen tunnin välein kello 9, 12, 15, 18, 21 ja 24. Jouluradion lähetysvirrassa kuullaan nyt myös hyvän joulun tervehdyksiä ja vuodenaikatervehdyksiä 30 kielellä. Toivottajina ovat pääkaupunkiseudulla asuvat uussuomalaiset.