Kanavan kohderyhmänä ovat yli 50-vuotiaat pääkaupunkiseutulaiset, joille ei vielä ole tarjolla omaa radiokanavaa. Kanavan sisältö käsittelee kohderyhmää kiinnostavia alueita, kuten hyvinvointia, taloutta, kulttuuria, matkailua ja muita ajankohtaisia aiheita. Kanavalla tullaan kuulemaan 50-, 60- ja 70-luvun musiikkia.

Kuuntelija voi olla itse vaikuttamassa Radio Nostalgian niin asia- kuin musiikkisisältöön. Kanava kiinnittää huomiota interaktiiviseen toimintaan kuulijan kanssa niin FM-taajuudella, verkossa, mobiilisovelluksissa kuin eri tapahtumissa ja messuilla.

NRJ Finland Oy:llä on yli kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäästä paikallisradiotoiminnasta. Yritys aloitti kaupallisen paikallisradiotoiminnan Suomessa vuonna 1995 ja edellisen toimilupakierroksen tuloksena NRJ Finland Oy:lle myönnettiin valtakunnallinen toimilupa vuoden 2007 alusta.