A-lehdet Oy on nimittänyt Timo Julkusen vastaamaan A-lehdet Oy:n, Image Kustannus Oy:n ja Markkinointiviestintä Dialogi Oy:n digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen kehittämisestä. Julkunen on toiminut aiemmin mm. Suunnittelutoimisto Taivaan toimitusjohtajana ja Satama Interactivessa johtajana. Ennen A-lehdille siirtymistään Julkunen toimi Valveen toimitusjohtajana. Nimitys tulee voimaan 15.11.2010.
 
”Aikakauslehtitalon näkökulmasta digitaaliset palvelut, digitaalinen sisällön jakaminen ja sähköinen kauppa hakevat vielä muotoaan. Timon tulo antaa meille hienon mahdollisuuden kehittää niin A-lehdet Oy:n kuin koko konsernin kattavaa digitaalista strategiaa”, sanoo A-lehtien toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.
 
”Uskomme Dialogissa vahvasti siihen, että asiakaslehtimaailman tehokas sisällöntuotannon osaaminen on etu tulevaisuuden digitaalisessa kehityksessä. Timo tuo tämän terävöittämiseen aimo annoksen näkemystä ja kokemusta”, kertoo Dialogin Antti Eränne.
 
Dialogin johtoryhmän jäsenenä Julkunen osallistuu myös aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Emoyhtiö  A-lehdet Oy:ssä hänen vastuulleen tulee konsernin digitaalisen strategian kehittämisen lisäksi A-lehtien digitaalisen median yksikkö.
 
”A-lehdet tarjoaa konsernina mielenkiintoisen haasteen päästä kehittämään maan johtavien julkaisujen seuraavia askeleita. Media kokee parhaillaan suurta muutosta uusien päätelaitteiden ja julkaisumahdollisuuksien osalta. Laadukkaalle digitaaliselle sisällöntuotannolle on vihdoin auennut todelliset kaupalliset mahdollisuudet verkossa,” kertoo Timo Julkunen.