Laukaa-Konneveden ja Hankasalmen Sanomien päätoimittaja Arja Korpela on saanut Suomen paikallislehtien vuoden 2010 journalistipalkinnon. Paikallislehtien Päätoimittajayhdistyksen, Paikallislehtien Liiton ja Suomen Paikallismediat Oy:n 3.000 euron journalistipalkinto myönnettiin Korpelalle korkeatasoisen ja tinkimättömän paikallisjournalismin hyväksi tehdystä työstä. Journalistipalkinnon saajaa haettiin Suomen noin 150  paikallislehden tekijöiden joukosta.

Arja Korpela on toiminut Laukaa-Konneveden päätoimittajana vuodesta 1989 alkaen ja Hankasalmen Sanomien päätoimittajan vuodesta 2005 alkaen. Ennen Laukaan pestiä hän ehti toimia toimittajana noin viisi vuotta.

Arja Korpelan päätoimittajuusaikana Laukaa-Konnevesi on sijoittunut paikallislehtikilpailussa 11 kertaa kolmen parhaan joukkoon ja voittanut kisan neljä kertaa. Myös tänä vuonna 2010 Arja Korpelan johtama Laukaa-Konnevesi sai paikallislehtikilpailussa kunniamaininnan eli sijoittui kolmen parhaan lehden joukkoon.
 
Koko uransa ajan Arja Korpela on pitänyt aidon yhteyden kahden lehden ja kolmen kunnan levikkialueeseen tekemällä toimittajan työtä uutisista ihmisläheisiin henkilöhaastatteluihin ja ottamalla kantaa kolumneissaan terävästi kantaa alueen asioihin, kuten kuntapäätöksentekoon. Hän on osallistunut aktiivisesti levikkialueensa kehittämiseen ja sitä kautta lehtiensä toimintaedellytysten vahvistamiseen.
 
Arja Korpelan luotaamissa lehdissä on aina tehty tinkimätöntä paikallislehtijournalismia, ja omalla esimerkillään Arja on pystynyt innostamaan joukkojaan hienoihin saavutuksiin vuosi toisensa jälkeen. Hän on aina tehnyt työtä korkean paikallislehtijournalismin eteen ja pitänyt toimituksellisten resurssien puolta. Hän on aina tiedostanut paikallisuuden ja läheisyyden merkityksen. Hänen lehdissään nuoret toimittajat ovat saaneet tilaa ideoilleen ja luovuudelleen, mikä kokemuksen rinnalla on laventanut lehtien sisältöä.
 
Uudistumiskykyinen ja -haluinen Arja Korpela on myös tehnyt molemmissa lehdissään hyvää taloudellista tulosta, joka omalta osaltaan korostaa sitä, että tinkimätön paikallislehtijournalismi on myös erinomainen ja tuloksellinen kauppatavara. Arjan lehdistä Laukaa-Konnevesi on vuosittain kasvattanut myös levikkiään. Arja on aito ihminen ja ammattilainen, johon voivat luottaa niin työtoverit kuin asiakkaat ja lukijat.

Järjestyksessään toinen paikallislehtien journalistipalkinto luovutettiin Arja Korpelalle Paikallislehtipäivillä Laukaalla torstaina, 4.11.2010. Paikallislehtien ensimmäisen journalistipalkinnon sai viime vuonna Suupohjan Sanomien toimittaja Tauno Riihiluoma.