Kirjakauppaliiton vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi turkulaisen Tuula Korteen. Markkinointijohtaja KTM Tuula Korte on kolmannen polven kirjakauppias Turun Kansallisesta Kirjakaupasta. Tuula Korte näkee kirjakauppojen vahvuuksina kirjojen laajan valikoiman sekä ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun. ”Kirjakauppa on kirjan ja lukijan kohtauspaikka”, Korte linjaa.
 
Kirjakauppaliitto ry on perustettu vuonna 1903, ja se edustaa kaikkia kirjakauppaketjuja sekä merkittävää osaa muista kirjakaupoista. Kirjakauppaliiton tarkoituksena on parantaa kirjakauppojen toimintaedellytyksiä, valvoa kirjakaupan etuja, seurata alan kansainvälistä kehitystä sekä toimia suomalaisen lukemisharrastuksen parhaaksi.
 
Kirjakauppaliiton hallitukseen valittiin puheenjohtaja Tuulan Korteen lisäksi Jarmo Oksaharju (I varapuheenjohtaja), Annamari Arrakoski-Engardt (II varapuheenjohtaja), Sari Laurikko, Mikko Parviainen, Mervi Rihto ja Olli Österlund.