Blue Snow flake Rovaniemen talvi -videota, jonka ovat tuottaneet Rovaniemen matkailulle Joulupukki TV ja Mainostoimisto Seven-1 on katsottu Youtubessa peräti jo yli 150 000 kertaa.
 
Video on myös herättänyt runsaasti keskustelua: sitä on kommentoitu Youtubessa yli 190 kertaa. Keskustelua on käyty mm. siitä löytyykö Lapista jääkarhuja, ja kannattaako matkailijan yleensä matkustaa pohjoiseen Napapiirin tuntumaan.  
 
Youtuben lisäksi Rovaniemen talvi-videota on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja muilla video-platformeilla kuten Santatelevision.com:issa. Rovaniemen talvi videostä myydään myös matkamuisto DVD-postikorttina, ja videota on näytetty mm. matkailumessuilla.
 
Joulupukki TV:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen uskoo, että Rovaniemen talvi (Rovaniemi Winter)-video on yksi suosituimpia suomalaisia matkailuvideoita Youtubessa. Lappalaisen mukaan tänä päivänä parhaat Internet-videot pääsevät jo samoihin katsojamääriin kuin perinteisessä televisiossa näytetyt matkailuohjelmat. Lisäksi Internetissä elävää kuvaa ei katsota passiivisesti, vaan matkailukohteesta esim. aktiivisesti etsitään lisätietoa. Sosiaalisessa mediassa ihmiset myös mielellään kertovat omista mahdollisista matkailukokemuksistaan ja -unelmistaan.  
 
Vaikka Internetin sosiaaliseen mediaan tänä päivänä liittyy usein myös melkolailla ”hypeä”, voivat Lappalaisen mukaan pienetkin toimijat saada sangen kohtuullisilla panostuksilla sosiaalisesta mediasta, kuten Facebook tai Youtube, näkyvyyttä ja uusia asiakaskontakteja. Lisäksi esim. Facebook on myös erinomainen keino pitää kiinni vanhoista asiakkaista, ja tarjota heille uusia palveluita.
 
Lappalainen näkee sosiaalisen median hyödyntämisen ennen kaikkea uutena mielenkiintoisena työvälineenä, eikä niinkään itsestään tarkoituksena. Sosiaalinen media voi myös nopeasti kääntyä matkailukohdetta tai -yritystä vastaan jos itse matkailutuote ei ole kunnossa.
 
Rovaniemeläinen Joulupukki TV Oy (www.joulupukkitv.com) on tuottanut Internet videoita vuodesta 2000.